Галерија на Калемегдану Медији о нама Фото галерија У Музеју ове године Glasnik  Годишњак ANIMAL RESCUE SERBIA
13/02/2018

Прослава дечијих рођендана у Галерији Природњачког музејаЗбог великог интересовања деце и родитеља да своју рођенданску прославу организују на едукативан и креативан, али и забаван начин, Природњачки музеј од фебруара 2018. организује прославу дечијих рођендана у Галерији Природњачког музеја на Калемегдану.
Путем посебно креираних едукативних радионица и у присуству музејских стручњака, деца предшколског и школског узраста биће у могућности да у друштву својих вршњака, на несвакидашњи, маштовит и забаван начин испоље своје таленте и проведу неколико рођенданских сати у Галерији.
Програм је осмишљен тако да уз истраживање, креативну радионицу, цртање, глуму, литерарни рад, прављење реплика музејских предмета, израду нових експоната, решавање задатих проблема, наградних укрштеница, такмичарских квизова и др. деца обиђу и актуелну изложбу и упознају се са актуелним програмом музеја.
Прослава дечијих рођендана у Музеју је осмишљена са циљем да иницира најмлађе да усвоје нова научна и културолошка знања, да размишљају на иновативан начин, да развијају и размењују своје идеје кроз забаву и игру. На природњачком рођендану деца нису пасивни слушаоци, већ активно учествују у обликовању и креирању рођенданске радионице.
Програм обухвата:
• Обилазак постојеће музејске изложбе са стручним вођењем прилагођеним узрасту деце.
• Учешће у креативној/едукативној радионици уз интерактиван рад (врста радионице се договара у складу са узрастом деце). Сви материјали су обезбеђени.
• Забавни део прославе рођендана уз послужење (послужење обезбеђују родитељи).
• Поклон за слављеника/цу.
• Програм је предвиђен за највише 20 учесника. Трајање 120 минута.
Образац Уговора можете преузети овде.

Сва додатна питања можете поставити позивом на телефон 011 3284 317. Рођенданске прославе се реализују у Галерији Природњачког музеја у Београду, Мали Калемегдан 5.

Oдлука ПДФ